Om oss

Kontaktinformation

Hans Ersson
E-post:

Margareta Myhr
Telefon: 0733393039
E-post:

Address

Roslagsgatan 47
Stockholm

 

IF Fightzone-Stockholms mål är träna upp ett team av idrottare redo för att fightas mot alla omständigheter vare sig det är andligt, fysiskt eller psykiskt.

Vårt mål är att erbjuda gemenskap och samtidigt utveckla tillit och vänskap och att vara del av en Idrottsförening.

Vi tror på att uppmuntra i stället för att fördöma när vi tränar, det ger en atmosfär av omtanke och acceptans där folk kan lita på och vara ärliga med varandra , och utvecklas som människor för att klara alla vardagliga prövningar.

IF Fightzone-Stockholm handlar inte om att en person är i fokus,  alla har samma chans att tillhöra och vara en del av vår Idrottsförening, för vi tror på att  “ingen förening är starkare än sin svagaste medlem”

Vår önskan är att vi ska odla en stark grund som bygger på ide att vi är en familj och alla som ansluter sig till våran Idrottsförening tillhör den familjen.

Vårt mål är konkurrenskraftigt träna alla att vara med i turneringar och tävlingar så att man kan känna att man representerar en Idrottsförening med hög moral som tränar hårt men även bryr sig om dem omkring oss.

När det gäller “kampsport” så verkar det som om att folk tror att tränaren måste vara “the badest dude on the mountain” och kunna “spöa” sina elever och om han inte kan det så kan han inte vara en bra tränare!!?

När det borde vara som i vilken annan idrott som helst där instruktören är välutbildad påläst och insatt i idrotten han håller på med och kan med påvisade resultat motivera och entusiasmera sina elever med planerad och varierad träning med tydliga målsättningar och krav.